Samenwerking Bedrijvenkring Elburg – Kennispoort 26 oktober

21-10-2016

Beste ondernemer,

De regio Zwolle staat op dit moment…
economisch gezien bekend als een succesvolle regio in Nederland. Dit blijkt onder meer uit een constante top-3 positie van de gemeente Zwolle en haar directe omgeving in de ranglijst van regio’s, zoals gepresenteerd in het jaarlijks onderzoek Toplocaties van Elzevier en Bureau Louter. Hoe kan dit succes in de toekomst worden gecontinueerd en uitgebreid? Door samen te werken binnen de regio. De eerste stap is op 10 september 2011 gezet, toen de 17 gemeenten de ‘Intentieovereenkomst samenwerking economie Regio Zwolle’ met elkaar sloten.
Ook middels het samenwerkingsverband “de Internationale Hanze” weet Zwolle te profiteren van grensoverschrijdende initiatieven en kansen.

Kennispoort is het innovatienetwerk dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid. Zo stimuleert Kennispoort het samenwerken aan innovaties en het delen van kennis en ervaring.

Kennispoort biedt een betrouwbaar platform waar deskundigen innovaties van ondernemers professioneel, onafhankelijk en praktijkgericht vooruit helpen. Ondernemers met kansrijke innovatieve ideeën worden begeleid van idee tot realisatie.

“Wij geven innovaties een grotere kans van slagen. Innovatieve ideeën die dankzij Kennispoort Regio Zwolle succesvol in de praktijk zijn gebracht, zijn voor ons een grote motivatie en voor ondernemers inspiratie om ook te innoveren”.

Hierbij nodigt de bedrijvenkring Elburg u uit voor een interessante bijeenkomst op 26 oktober in het hoogste gebouw van Zwolle waar we samen naar Elburg kunnen kijken en samen kunnen ervaren wat deze verbindingen voor ons als ondernemers kan betekenen.
We zijn te gast bij een ondernemer uit de gemeente Elburg namelijk: IT Performance House

Het programma voor die dag ziet er als volgt uit:
Inloop vanaf 16.00 uur: IT Performance House Grote Voort 291
Wij zorgen voor een hapje en een drankje!

Kent u een zakelijke ondernemer uit de gemeente Elburg, dan mag u die als introducé meenemen om kennis te maken met de Bedrijvenkring.

U kunt zich alvast aanmelden via: info@bedrijvenkringelburg.nl

Wij rekenen op uw komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste nieuws

Unieke Schildersklas in Elburg

ELBURG – 100 Banenplan Elburg is in samenwerking met Blaauw Perioverf, Gemeente Elburg en het Nuborgh College Oostenlicht gestart met een schildersklas. De 8 kandidaten uit de gemeente Elburg, Nunspeet en Ermelo krijgen de kans om opgeleid te worden tot schilder met als einddoel een jaarcontract bij het schildersbedrijf. De eerste 5 weken krijgen de deelnemers een aantal theorie,- […]

© 2019 powered by DevRepublic