J-LB Invest

JLB Invest BV
(JLB) is een onafhankelijke investeerder die risicodragend vermogen ter beschikking stelt aan Nederlandse MKB-bedrijven met een omzet tot 10 miljoen. Snelle besluitvormingsprocessen en lange termijn visies maken JLB tot een betrokken en betrouwbare partner voor bedrijven met tegenvallende resultaten of een kapitaalbehoefte. Ook bij bedrijfsopvolging of de verzelfstandiging van bedrijfsonderdelen heeft JLB een bewezen trackrecord.

Soms komen bedrijven onbedoeld in bijzondere situaties terecht. Bijvoorbeeld door een te hoge financieringsdruk of vertrouwensbreuk. Juist als de continuiteit in het geding is, blijkt de slagkracht van JLB. Door een actieve strategische en operationele betrokkenheid te combineren met financiele investeringen, staat JLB bedrijven snel en doortastend bij.

JLB investeert bij voorkeur in bedrijven met groeipotentieel in winstgevende sectoren. Uiteraard moeten die bedrijven aan kunnen tonen over kwantificeerbaar verbeterpotentieel te beschikken.

Recent heeft JLB participaties genomen in Acquire Publishing,de grootste uitgever op het gebied van Architectuur-, Ruimte- en Mobiliteit in Nederland, Medisch Ondernemen, het informatieplatform voor eerstelijns zorgprofessionals in Nederland en strategisch internetbureau The Source

Bent u als eigenaar, manager of intermediair ook op zoek naar een professionele investeringspartner, neemt u dan contact met ons op voor een eerste vertrouwelijke kennismaking.

Contact:

Erik Boersma

06 467 22 315

Contact

06-46722315

Molenstraat 6 8081 BC ELburg

http://www.j-lb.nl

Klik hier voor een routebeschrijving

© 2020 powered by DevRepublic