Majada Projectmanagement, gevestigd in Doornspijk, is een dynamisch en ambitieus bedrijf met een veelzijdig aanbod van diensten. U kunt bij ons terecht voor: communicatie- en marketingadvies, projectmanagement en projectbegeleiding, organisatie van events, relatiebeheer, ontwikkeling van promotiemiddelen, etc.

Wij bieden kwalitatieve en betaalbare ondersteuning passend bij uw wensen en ideeën. Onze visie is daar waar het kan in tact laten of gebruiken en waar het nodig is een nieuwe impuls geven.Onze klanten zijn vooral overheidsinstellingen zoals gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen en bedrijven.

Team
Ons team kenmerkt zich door creativiteit en innovatief denken. Elke medewerker heeft zijn of haar eigen specialisme en is daarnaast allround inzetbaar. Door deze diversiteit in kennis en onze brede ervaring en uitgebreide netwerk zijn wij in staat om op meerdere terreinen binnen uw bedrijf of organisatie van dienst te zijn.


Samenvatting portfolio:

Initiatiefnemer en organisator van de Nationale Duurzame Huizen Route

Projectmanagement van Kansrijk Wonen: huizen voor jongeren die een zetje nodig hebben

Marketingcampagne en beurstraining van DMU-Uitzendbureau voor Spoedeisende Hulp verpleegkundigen

Organisator van het platform Veluwe Duurzaam

ICT management voor Eigen Kracht Centrale: Begeleiding bij vertaalslag van de wensen van de klant naar de software bouwer.

Majada Projectmanagement werkt met veel enthousiasme en betrokkenheid aan de uitvoering van uw opdracht. 

Contact

0525 701193

Bovenweg 44B, Doornspijk

Klik hier voor een routebeschrijving

© 2020 powered by DevRepublic