Autoglaz Elburg

Bij ruitschade biedt Autoglaz De Veluwe in Elburg de beste service. Wij zijn gespecialiseerd in ruitreparatie en het vervangen van autoruiten.

Autoglaz De Veluwe in Elburg is een universeel ruitschade herstelbedrijf dat werkt voor de particuliere- en zakelijke markt
Wij zijn gecertificeerd door FOCWA ,Glasgarant en Duurzaam Repareren. Uw ruitschade wordt volledig door ons afgehandeld en wordt in de meeste gevallen (grotendeels) vergoed, afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Op een vervangen autoruit en ruitreparatie geven wij een levenslange garantie.

Wij werken voor alle verzekeraars ongeacht wat er op uw groene kaart staat vermeld.

Uiteraard voor het laagst geldende eigen risico.

Indien u niet voor ruitschade bent verzekerd dan hanteren wij messcherpe tarieven!

Onze reparatietechnieken worden telkens aangepast om aan de steeds hogere (veiligheids-) eisen van automerken te voldoen. Uw veiligheid staat voorop! Wij hebben een 24 uurs service en dat 7 dagen per week, om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een gratis leenauto of leenfiets voor de duur van het herstel staat voor u klaar. Lukt het niet om naar onze vestiging te komen? Dan komt onze mobiele service naar u toe. Dat is geen probleem bij Autoglaz De Veluwe!

U kunt gemakkelijk een afspraak plannen via www.autoglaz.nl of u kunt langskomen bij onze vestiging aan de Broeklandstraat 2A. (naast autoschade Dickhof) Bellen met 0525-655984 mag uiteraard ook.

© 2020 powered by DevRepublic