Altena Steenhandel B.V.

Activiteiten
Altena Steenhandel is al meer dan 75 jaar dé specialist in gevelstenen, dakpannen, metselmortels en isolatiemateriaal en daarmee de oudste werkmaatschappij van de Altena Groep.

Waarom Altena Steenhandel?
Altena Steenhandel is geen standaard groothandel, maar een specialist. De toegevoegde waarde van Altena Steenhandel komt tot uitdrukking in de voorlichting en begeleiding van projecten. Met de grote kennis en ervaring van Altena Steenhandel zorgen wij er voor dat u de juiste productkeuzes kunt maken. Wij adviseren die gevelstenen, dakpannen en metselmortels die het best passen bij uw wensen.

Voorlichting en begeleiding kan onder andere bestaan uit het maken van dilatatieadviezen en morteladviezen ten behoeve van gevelsteen, het maken van verankeringadviezen voor dakpannen of het bijpassen van gevelsteen bij een bestaande bebouwing. Meedenken met opdrachtgevers en een persoonlijke benadering staan bij Altena Steenhandel altijd voorop!

Duurzaam bouwen
Buiten traditionele bouwmaterialen richt Altena Steenhandel zich vooral op duurzame bouwmaterialen. Voorbeelden hiervan zijn onze restauratiemortels (voorheen de Halinger Kalkmortels), hellende groendaken, pv-elementen (zonnepanelen) en gebruikte dakpannen en gevelstenen.

Markten
Altena Steenhandel richt zich op bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, overheden en zzp'ers.

Klik op productoverzicht om een beter inzicht te krijgen in het productaanbod van Altena Steenhandel. Onder referenties vindt u een aantal voorbeelden van tevreden opdrachtgevers van Altena Steenhandel.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking of kom naar onze showroom in 't Harde waar u een ruime keuze kunt maken uit gevelstenen en dakpannen.

Openingstijden: maandag tm vrijdag - 8.00 tm 17.00 uur, zaterdags op afspraak

Contact

0525-653935

Bovenweg 13, 8084 PB T Harde

Klik hier voor een routebeschrijving

© 2020 powered by DevRepublic