Elburg Bandencenter

Elburg Bandencenter is aangekocht door Wim Jansen in december 2003. Als voormalig filiaalmanager van Hofka Banden/ Viborg heeft Wim alle kennis in huis om het bedrijf voort te zetten.De onafhankelijkheid van het bedrijf voor levering van banden en velgen een is belangrtijk punt.

Het bedrijf Elburg Bandencenter is sinds 2004 leverancier van allerlei soorten banden, van klein tot groot formaat. Elburg auto- en bandencenter verzorgt intern via de Vakgarage Elburg ook het onderhoud voor alle merken auto's. Klanten kunnen bij ons prima terecht voor een kleine- en grote beurt en de APK-keuring.

Elburg Bandencenter is en blijft de expert op het gebied van banden. Voor zowel auto, motor,vrachtwagen, landbouwvoertuig, motoren, campers en caravans wordt een juiste type band geleverd. Als landbouw-bandenspecialist heeft Elburg Bandencenter een grote machine staan om deze banden te de- en monteren.

De ervaring leert dat onze prijsstelling van banden en onderdelen gunstig is. De Quickservice op het gebied van accu's, remmen, schokbrekers en uitlaatsystemen zorgt ervoor dat van heinde en verre de klanten hun weg naar het bedrijf vinden.

Elburg Bandencenter is VACO- gecertifiseerd. De verenigingVACO consumenten of VACO zakelijke gebruikers, is de de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche. Het behartigt de belangen van bandenservicebedrijven in Nederland en staat in voor vakmanschap, kwaliteit en service. Op deze sites vindt u veel informatie over banden, wielen, en techniek.

Zijn de banden, velgen of onderdelen niet op voorraad, alle soorten en maatvoeringen zijn binnen 24 uur leverbaar. Bijvoorbeeld Lichtmetalenvelgen in honderden uitvoeringen , voor alle auto's.

Het repareren van banden is vrijwel onbegrensd. Van repareren van lekke banden tot fabrieksreparaties alles is mogelijk.In ons magazijn liggen vrijwel alle gangbare maten binnenbanden.

Onze openingstijden zijn

dagelijks van 08.00 - 17.00 uur zaterdag van 09.00 - 12.00 uur

U bent van harte welkom,de koffie staat klaar!

Contact

0525-682356

Industriestraat 21 8081 HH Elburg

Klik hier voor een routebeschrijving

© 2020 powered by DevRepublic