HulstFlier Installateurs B.V.

HulstFlier is een landelijk werkende zelfstandige totaalinstallateur die op servicegerichte en professionele wijze opdrachtgevers van zowel de particuliere woningmarkt als de professionele utiliteitsbouw wil bedienen en ontzorgen. Wij ontwerpen, leveren en realiseren alle elektrotechnische (inclusief data- en telecom), werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties. Dakbedekking en zinkwerk behoren eveneens tot onze dienstverlening.

Bij al onze oplossingen staan professionaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn centraal, met gebruik van de nieuwste ontwikkelingen uit de technologie.

Innovatie en milieubewust denken en werken zijn voor ons van grote betekenis. Wij kiezen bewust voor duurzame oplossingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. HulstFlier is een kennisbedrijf en onderhoudt een nauwe samenwerking met scholen om haar kennis te delen. Verder hecht HulstFlier aan persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers.

HulstFlier onderscheidt zich door service en flexibiliteit
Het beste advies en een perfecte uitvoering realiseren wij door onze bedrijfsactiviteiten te verdelen over projectgroepen. Door het bundelen van aan elkaar verwante disciplines, zorgen wij voor de juiste deskundige op de juiste plek. Hierbij maken wij gebruik van de meest actuele vakkennis. Onze proffesionaliteit en kwaliteit zijn gegarandeerd dooradat we werken met de volgende certificeringen: ISO 9001, VCA, BORG, STEK (F-Gassen), en BRL 6001 (KOMO Instal).

Contact

0525-681210

© 2020 powered by DevRepublic